WEBINÁŘ: Psychické bezpečí,

klíč k efektivnímu týmu

“Cítím se v týmu bezpečně. Nebojím se vyjadřovat v týmu své názory. Kolegové mě přijímají navzdory mé odlišnosti.” I takhle může vypadat psychicky bezpečné pracovní prostředí, které se ukazuje jako hlavní faktor mající vliv na schopnost týmu se rozvíjet. Bez pocitu bezpečného prostoru členové týmu spíše mlčí, navzájem se neobohacují a nedokáží se přizpůsobovat náročným výzvám, které před nimi jsou. Psychické bezpečí se ukazuje také jako rozhodující faktor pro snížení chyb zaměstnanců a zvýšení bezpečnosti poskytovaných služeb.

Absolvováním kurzu získáte:

  • bližší pochopení vyznamu psychického bezpečí pro váš tým,
  • možnost zjistit, jestli se členové vašeho týmu cítí bezpečně,
  • konkrétní dovednost, jak podpořit větší bezpečí v týmu.

 

Lektoř:

     Mgr. Jiří Krejčí

Termín a místo:

7. 11. 2024

9:00 – 12:00

online

 

Cena:

950 Kč (nejsme plátci DPH)

Mgr. Jiří Krejčí je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze, dále Univerzity Karlovy, katedry řízení a supervize sociálních a zdravotnických zařízení a leadershipu ve zdravotnictví na Stanfordské univerzitě. V současné době kromě řízení Institutu Palllium pracuje s vedoucími ve zdravotnictví a sociálních službách a pomáhá jim formou mentoringu, poradenství nebo vzdělávacích kurzů rozvíjet jejich manažerské a leaderovské kompetence.

Na začátku své profesní kariéry působil jako konzultant v malé české i velké mezinárodní poradenské firmě. Po několika letech přešel do neziskového sektoru, kde pracoval na misích Člověka v tísni, pět let vedl lůžkový hospic. Jako externista pracoval také pro Ministerstvo zdravotnictví ČR a Magistrát hlavního města Prahy v rámci projektů na rozvoj paliativní péče.

Institut Pallium, z. ú.

Senovážné náměstí 994/2
110 00 Praha 1- Nové Město
IČO 09143416